ÇOK KIZDIM ŞİMDİ ÇOK .

Bir şöför sadece kendi kulanım için, kendi özel araçına tercih yapabilir.Düne kadar hayvanları bile alırlardı araçlara.Bir engelli insana nasıl hakeret ederler?? O da toplum içinde.Merhamet yok içlerinde anladık ta, Allahtan da mı korkmuyorlar???!!! Yarın onlar daha kötü engelli olabilir.Biz sanki sıparış mı verdik?Ben bana nasıl davranılınsın istiyorsam öyle davranıyorum herkeze.Ya ben evdeyken korkuyorum hakka geçiyormuyum diye,bana bişi olur da kızım bakımsız kalır diye.Bunlar trafikte,her gün binlerce kaza-YİNE KORKU YOK.Allah islaf etsin ne diyim.
Ama siz o kartınızı yenileyin.bildirin şikayetinizi.Otöbüsün plakasını alın otobüs işletmesine bildirin.Bağlı olduğunuz belediye de engelli masasına bildirin.Adliyeye şikayet dilekçesi yazmış olsanız daha çok etkili olur sanırım.Size hakaret ederken yanınızda birisi varmıydı tanıdık,şahit yazdırmanız için.Öyle durumlarda otobüsten duyarlı birilerinin adını telefon numarasını isteyin 2 kişi olsa yeter.Sakın pes etmeyin öyle durumlarda her yere şikayet edin.